Masterclass Consilier Fear2Success- Programul de dezvoltare Personala de 4 săptămâni

Cum sa-ti cresti increderea in tine trecand peste traumele din copilarie

Ce se întâmplă dacă ai putea atrage fără efort abundența care-ti va schimba viața și ai șterge blocajele din inconstient?

Cand esti prizonierul fricilor tale?

Cand  muncesti foarte mult si nu ai timp pentru tine

Cand te urasti pentru ca nu reusesti sa-ti asculti corpul, sa-l hranesti corect si sanatos, sa-i acorzi pauzele necesare 

Cand renunti la un hobby sau un proiect pentru ca tu crezi ca NU MERITI sau NU ESTI IN STARE

Cand te porti ca un arici cu cei din jur din cauza ca ti-e frica sa nu te respinga

Cand il lasi pe colegul cu gura mare sa iti fure ideea sau roadele muncii, doar pentru ca el e mai popular si mai tupeist

Cand iti ignori propriile nevoi, dar ai grija de ale altora

Nu spui „nu” si nu iti arati niciodata supararea ,ca sa nu deranjezi

Esti intr-o relatie toxica, dar nu poti sa iesi pentru ca ti-e frica de singuratate 

Esti agresiv cu propriul copil asa cum ai patit si tu in copilarie

Ai crize de panica, cosmaruri 

Simti un vid interior, nu te mai bucuri de viata

 

Ai auzit de capcana albinei ?

O albina intra intr-o sticla si ajunge sa parcurga la nesfarsit drumul dintre burta si gatul ei, fara sa iasa vreodata. De ce? Pentru ca odata ajunsa in portiunea ingusta, se sperie. Locul i se pare prea stramt si se intoarce mereu de unde a plecat. Albina traieste iluzia libertatii, dar, de fapt,  ramane prizoniera in sticla. 

Frica, rusinea si vinovatia creeaza in noi starea de neputinta. 

Aceste emotii sunt arhaice, le-am invatat in copilarie, dar le repetam si in viata de adult. 

Si atunci…acceptam ceea ce nu vrem: relatii, slujbe, si experiente nepotrivite. Intr-un cuvant, ramanem si noi prizonieri ca albina.

Ce inseamna pentru tine sa aduci abundenta in viata ta?

Pentru fiecare este diferit. 

Pentru cineva poate insemna o relatie de cuplu armonioasa sau puterea de a spune Nu persoanelor toxice din viata ta, momentelor in care te lasi exploatat de altii. 

Sau poate simti ca nu ai grija de tine si simti ca viata trece pe langa tine, iar tu esti doar observator.

Pentru unii dintre voi poate insemna mai multi bani. Lucrezi intr-o companie si vrei o promovare. Sau ai o idee de afaceri si ti-e frica sa o pui in practica.  Ceva te blocheaza mereu. 

Sau ai deja business-uil tau, dar nu stii  de ce nu poti progresa, de ce nu-l poti duce la ” next level”. 

Ei bine,  fricile si mesale primite in copilarie sunt in spatele tuturor acestor blocaje.  Am avut un pacient in cabinetul de psihoterapie care auzise cand era mic, doar mesaje de tipul: nu vei face nimic in viata, esti un gunoi, nici o femeie nu se va uita la tine, esti prea prost.

Avea un succes cam de 7-8 si in relatia cu partenerele de sex opus si cu afacerea lui. Cand  intalnea o femeie de ” nota 10″, cum o numea el, se bloca. Toata increderea si siguranta lui se risipeau precum fumul.  Cu fetele de 7-8 se simtea ca pestele-n apa, era dezinvolt, nu avea nici o problema. In afaceri, ceva se intampla si pierdea ” contractul de 100000 euro”. 

Daca oricare dintre acestea a rezonat cu tine, te invit la programul de 28 de zile cu psiholog Camelia Stavarache, ca sa-ti schimbi viata.

Cum functioneaza schimbarea?

O data la doua zile vei primi un video facut de Camelia si o tema

Este diferit de un curs tipic în care asculti și înveti, este un program experential in care iei măsuri și faci o schimbare.

Te-ai gandit cat de mult iti pot afecta experientele din trecut prezentul? Toate criticile, conflictele sau violentele pe care le-ai trait in copilarie si-au pus amprenta asupra felului tau de a fi. 

Frica de greseli, de schimbare sau de succes te face sa ramai in zona de confort, chiar daca pentru perioade scurte incerci sa iesi. 

Cercetarile lui Milton Erickson si Richard Erskine  au relevat ca, atunci cand esti  invadat de critici de la varste foarte mici, esti comparat mereu cu altii, esti sufocat cu reguli si pedepse fizice, ai parte de violente si abuzuri, creierul tau in dezvoltare, isi creeaza mecanisme de aparare ca sa faca fata stresului la care este supus. Asa iau nastere diversele anxietati. 

 Un copil cu parinti autoritari sau reci, nu va inceta sa-si iubeasca parintii, dar va inceta sa se iubeasca pe sine”

Tu ramai in zona de confort si renunti la tine ca sa fii fericit, dar decizia de a renunta, e chiar motivul nefericirii tale 

 Care sunt semnele renuntarii la tine?

  • Lipsa respectului si a iubirii de sine. Aceasta te face sa accepti oameni toxici in viata ta, sa faci sau sa adopti obiceiuri care iti incalca propriile valori.
  • Lipsa sentimentului ca esti important. Se traduce printr-un job sub potentialul tau, prin negarea propriilor dorinte si nevoi. 
  • Incredere si stima de sine scazute. Este portretul unei persoane extraordinare , dar care nu-si arata decat 30-40% din acest potential. 

Milton Erickson, creatorul hipnozei ericksoniene si cel mai mare specialist in comunicare,  a inovat modelul schimbarilor comportamentale mici (de gradul 2). In loc sa schimbi comportamentul in totalitate, realizezi o schimbare mica care insa va antrena si alte schimbari la nivel de sistem.   

Astfel, nu trebuie sa tii o dieta sau sa te infometezi ca sa slabesti. Dar, poti  sa mananci ” alimentele pacatoase”, cicolata sa zicem , in loc de mic dejun. Este o schimbare mica, pentru ca nu renunti la cicolata, dar o mananci in prima parte a diminetii cand sistemul simpatic este la comanda si metabolismul este accelerat.  

Cei mai multi oameni, se sperie de schimbare, pentru ca simt ca totul e mult prea rapid, fata de ritmul lor.  De multe ori, chiar anturajul exercita o presiune ca sa nu te schimbi. Esti un prieten sau coleg  mult mai „bun” daca ai grija doar de nevoile lor. 

Studiile in domeniul performantei, au aratat ca e suficient sa investesti 5 minute pe zi, dar constant, decat sa folosesti sistemul ” hei-rup” la intervale mari de timp.

De aceea, in modelul pe care il vom aplica, vom folosi tehnici video cu durata de 6-10 minute, iar tu va trebui sa le exersezi un interval de timp similar, dar zilnic. 

Un curs intr-o formula unica, tinut de un psihoterapeut certificat de International Integrative Psychotherapy Association (IIPA)

Lucreaza cu tine insuti intr-o maniera provocativa și descopera increderea in tine

Te invit într-o călătorie experentiala de 4 saptamani  care va incepe pe 6 decembrieîn care vei invata cum sa nu te mai lupti cu tine si sa te schimbi, folosind o altfel de paradigma. 

Este un program    inspirat dupa modelul elaborat de International Integrative Psychotherapy Association, cu o  structură clară și testată  pe mii de clienti ✔️. 

Vei invata o noua paradigma a succesului: frica e necesara, invata sa gresesti, nu inveti un comportament nou ci il modifici pe cel vechi prin metoda microschimbarilor.

Asta înseamnă să fii dispus să muncești pentru tine si cu tine, 15 minute (în medie) /zi.  Vei primi  15 tehnici de psihoterapie video , de aproximativ 6 minute fiecare. Aceste provocari urmaresc sa renunti la criticul tau interior, sa iesi din zona de confort, sa descoperi ceea ce conteaza cu adevarat si sa gasesti linistea interioara ✔️.

În fiecare zi de MARTI de la ora 19:00-21.00, ne vom da întâlnire online, într-un webinar in direct pe zoom. In plus, voi raspunde la framantarile tale si ne vom antrena creierul printr-o tehnica de reprogramare a inconstientului, prin care vom trata emotiile folosind descoperirile lui Bowlby, Erskine si Erickson ✔️.

4 misiuni de tip puzzle. La fiecare curs live, tu si echipa ta, veti primi un puzzle psihologic si sarcini concrete pe care să le rezolvati. Vom folosi energia echipei pentru a te ajuta sa ramai motivat ✔️. 

Toată această experiență o vom face sub forma de joc. Avem puncte, avem premii pentru tine. Am conceput o călătorie care te va ține captivat 4 saptamani ✔️.

Obiectivul este să reușești să ajungi la final , fara sentimentul ca te lupti cu tine, constient de nevoile tale si intelegandu-ti fricile care te blocheaza ✔️.

Cele 15 provocari sub forma de tehnici de psihoterapie, vor fi explorate intr-un mod surprinzator si uneori, funny. Odata terminat programul, vei putea spune ” acum stiu sa primesc succesul in viata mea” ✔️

In plus, iti vei exersa si calitatile de lider despre care nu stiai ca iti pot fi de folos.  Timp de o saptamana vei conduce o echipa pentru a rezolva o „enigma” psihologica. Nu o vei face in stilul James Bond, ci intr-un mod specific tie, inedit, la care nu te-ai gandit niciodata ✔️.  

Grupul secret, creat special pe Facebook,  iti va oferi si el suport, ca sa inveti sa ai succes, sa te iubesti inainte de a-ti corecta toate defectele ✔️. 

Countdown

7 martie-31 martie 2023

Online, in fiecare marti,  19.00-21.00

Pune-ti un semn pe deget ca sa nu uiti nici in somn:

Si tu poti sa te transformi dintr-o ratusca in lebada!
DESPRE CAMELIA STAVARACHE

Am fost ratusca pana am inteles cat de mult m-au afectat palmele primite in copilarie de la tatal meu.

La 6 ani cautam polonicul acolo unde nu era si primeam o palma pentru o greseala care nu exista. La 28 de ani, am acceptat  ceva absurd: sa fac un seminar de psihologie  in paralel cu un seminar de filologie.

Eram asistent universitar si aveam un seminar, dar am constatat ca sala rezervata Psihologiei era ocupata de o profesoara de la facultatea de Filologie. Aceasta avea un singur student de la master. Doamna mi-a cerut sa  caut o alta sala. O cunosteam de la televizor, era o doamna in varsta care stabilise un record  medical pentru Romania.  Pentru mine reprezenta autoritatea.  Pentru ca nu am gasit o alta sala, si eu si doamna respectiva, ne-am tinut seminariile  in acelasi spatiu. Acela a fost momentul de „Aha!”. Am reactionat in acelasi mod, cu frica si supunere, desi nu ma astepta nici o palma.

Trebuie doar sa vrei acest lucru si vei vedea cat de usor iti este sa obtii asta

Ce primesti de la Camelia in cele 28 de zile de provocari

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului FEAR2SUCCESS

Înscrierile la acest PRET REDUS sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Countdown

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge de la frica la succes

... si a-ti regasi curajul si bucuria de a crede in tine

Nu exista emotii rele. Fiecare emotie ne invata ceva despre noi, despre ceilalti sau despre viata. De exemplu, furia iti spune ca celalalt ti-a incalcat o granita, iar frica semnalizeaza ca nu te simti in siguranta.  Asa zisa emotie negativa, este similara detectorul de gaze. De ce sa  consideri detectorul de gaze, rau? Din contra, el te ajuta sa eviti un pericol.   

Poate ai simtit si tu ca si mine, ca desi incerci si faci eforturi ca sa te schimbi, bati pasul pe loc sau te misti ca melcul.  Ba, uneori, te simti cu un pas inapoi.  Ei bine, asta se intampla pentru  ca traumele au lasat urme adanci in mintea noastra  . E ca si cum am cara niste buturugi in spate.  Cum poti ajungi departe, cand cari o buturuga in spate?

Dar, cum ar fi sa te opresti, sa vorbesti  si sa te imprietenesti cu fricile tale.

Cum ar fi sa te gandesti la frica ca la un fel de mancare? Adica cu curiozitate? Sau sa iti programezi chiar tu frica, timp de 10 minute, o data pe zi? Sau in loc sa incerci sa-ti maschezi frica de a vorbi in public sa tii un speach in fata unor necunoscuti  si sa incepi cu a-ti recunoaste frica, ” am emotii…” ?

Toti oamenii sunt capabili de succes. Asta e clar. Si toti oamenii sufera de frici sau macar de una. Cei care nu au succes, raman blocati iintr-o frica: de greseala, de singuratate, de abandon, de boala, de moarte, de intimitate, de succes etc

Frica e o emotie normala in situatiile reale in care corpul tau e in pericol, dar e o emotie generata de mintea ta, cand iti imaginezi diferite scenarii de viata inspaimantatoare.

E important sa intelegi ca frica e un proces chimic, e produsa de niste substante din creierul tau si dureaza cateva minute. Si poti sa te imprietenesti cu ea.

Ideea pe care poate nu ti-a spus-o nimeni pana acum e ca ORICE OM E CAPABIL SA AIBA SUCCES si ca toti oamenii au frici

Nu exista persoana care sa nu simta o frica, oricare ar fi aceea. Asa am fost conditionat din vremuri preistorice sa simtim frica,  pentru ca o mare parte din creierul nostru, era programat pentru “lupta sau fugi”. Frica ne-a ajutat sa supravietuim pericolelor care veneau din mediu, de la straini sau animale. 

Acum nu mai avem pericole ca in trecut, dar a ramas frica. Frica e aberatia mintii cand vrea sa te protejeze.   Singura frica reala pe care ar trebui sa o simti  este cea care are legatura cu amenintarea corpului tau fizic. In schimb, cand iti  imaginezi pericole, acelea nu sunt frici autentice, normale. De exemplu: daca nu voi avea bani de chirie, mai bine stau in acest job care nu ma satisface ca sa pot sa-mi platesc darile la banca, chiar daca partenerul se poarta urat cu mine, raman cu el pentru ca mi-e frica de singuratate,  eu de ce nu am noroc ca altii?, nu ma voi descurca in situatia aia, mi-e teamă ca voi da faliment, ca voi gresi...

Este esențial să înțelegi cum funcționează totul. Vei afla imaginea de ansamblu și strategia folosita de creierul tau, precum și tot ce ai nevoie ca să poți sa ajungi de la frica la succes.

Provocarea 1 Oul si miracolul schimbarii

Provocarea 2 Acul cu ata

Provocarea 3 Trebuie si cutia cu enervari

 Vom incepe calatoria schimbarii printr-o schimbare de paradigma: ca sa ajungi sa ai succes trebuie sa inveti sa esuezi. 

Cand intelegi ca greseala e prietena ta, viata ti-se va schimba. 

Stiai ca un painte bun ar trebui sa-ti permita sa gresesti? La fel si un partener bun. O relatie cu adevarat autentica este aceea in care iti permiti sa fii vulnerabil, adica sa gresesti, iar celalalt nu te judeca pentru asta. 

Greseala are in ea trei calitati minunate si anume,  functia reparatorie, de invatare si de actiune. 

Relatia devine mult mai apropiata, daca in urma unei greseli, stii sa tit ceri iertare intr-un mod vindecator. Este o adevarata mina de aur, daca stii sa o explorezi.

Tu ai  invatat sa iti ceri iertare de la parintii tai. Sau nu ai invatat. pentru ca nimeni nu ti-a spus niciodata, “imi pare rau, am gresit” 

In aceasta calatoria, vom folosi creativitatea pentru a ne juca cu cele cinci limbaje ale scuzelor.

  1. Exprimarea regretului
  2. Acceptarea responsabilitatii
  3. Indreptarea greselii
  4. Angajamentul sincer
  5. Solicitarea iertarii

Orice greseala e o oportunitate de a invata. Vom folosi cercetarile lui Richard Erskine, fondatorul psihoterapiei integrative, pentru a  invata sa neutralizam  gandurile toxice  care ne blocheaza in rusine si vinovatie . 

Provocarea 4 Catastrofus

Provocarea 5 Tehnica celor 3 cutii pentru rezolvarea problemelor

Provocarea 6 Mindefulness cu un fir de iarba

Vreau sa iti ceri scuze tie insuti. De ce? In sens general, vreau sa iti ceri scuze  din aceleasi motive pentru care le ceri scuze altora, adica vreau sa iti refaci relatia cu tine. Cand cerem scuze cuiva, speram sa stergem greseala facuta si relatia sa continue sa se dezvolte.

Cand ne cerem scuze noua insine, cautam sa indepartam dezechilibrul emotional dintre persoana care vrem sa fim (Eul ideal) si persoana care suntem ( Eul real). Cu cat este mai mare diferenta dintre “ceea ce vreau sa fiu” si “ ceea ce sunt” , cu atat perturbarea emotionala este mai mare. Cand iti ceri scuze, de fapt te ierti pentru ca nu esti perfect.  Culmea e, ca in acel moment, atingi perfectiunea, pentru ca distanta dintre Eul Ideal si cel Real, chiar dispare.    

Cum sa intelegi ca greseala e prietena ta.  Stiai ca un painte bun ar trebui sa-ti permita sa gresesti? La fel si un partener bun. O relatie cu adevarat autentica este aceea in care iti permiti sa fii vulnerabil, adica sa gresesti sau sa vorbesti despre slabiciunile tale, iar celalalt sa nu te judece pentru asta. 

Stii cum recunosti o relatie de calitate?

Cand sunt cu un prieten bun, creez momente de liniste. pentru ca stiu ca in acea relatie, am libertatea sa tac. Faptul ca nu vorbesc, nu are legatura cu plictiseala sau cu lipsa de subiecte. Pur si simplu, ma simt in siguranta in acea relatie si pot sa-mi explorez mintea sau sa ascult  linistea dintre cuvinte.  E atat de bine sa mergi langa o persoana, fara sa simti mereu nevoia sa spui ceva, fara sa-ti doresti sa umpli tacerea cu vorbe goale. 

In relatiile oficiale sau de calitate slaba, oamenii se feresc sa nu spuna nimic. E chiar un semn de impolitete. Din perspectiva psihologica, e vorba de sentimentul de insecuritate. Nu te simti in largul tau langa celalalt sau presupui ca e critic, ca te judeca si atunci vorbesti mereu, pentru ca acesta sa nu creada ca ceva e in neregula intre voi. 

Iti voi pune acum doua intrebari simple.

Prima: in care relatie, te simti in largul tau, daca nu spui nimic? Si a doua: in care relatie iti permiti sa gresesti?  

Greseala are in ea trei calitati minunate si anume,  functia reparatorie, de invatare si de actiune. 

Relatia devine mult mai apropiata, daca in urma unei greseli, stii sa iti ceri iertare, intr-un mod vindecator. Greseala este o adevarata mina de aur, daca stii sa o explorezi.

Tu stii sa iti ceri iertare ? Sau nu ai invatat, pentru ca nimeni nu ti-a spus niciodata, “imi pare rau, am gresit” ?

Provocarea 7 Linistea

Provocarea 8 Ceapa

Provocarea 9 Buturuga

Oamenii nu au rabdare cand vor sa se schimbe.  Puterea de a fi tu insuti intr-o lume care incearca in permanenta sa te schimbe, este una dintre cele mai mari realizari din viata ta. In aceasta etapa vom identifica ce conteaza pentru tine cu adevarat,  cum te poate ajuta un defect ca sa-ti dezvolti o calitate si  sa fii fericit.

Vulnerabilizarea este o tehnica foarte eficienta si tratarea traumelor din copilarie. Orice trauma genereaza o masca: de om puternic, indisponibil, rece, hiperglumet, vaicaret.

Prin vulnerabilizare devii autentic cu tine si cu cei din jur, renunti la aceasta masca.

Vom vorbi despre Brene Brown, pioniera vulnerabilizării și unul dintre cei mai apreciați psihologi la nivel mondial în acest moment.

Îți voi prezenta metoda pe care a introdus-o și îți voi arăta cum o poți folosi si tu.

Rezultatul acestei săptămâni va fi să te ajute să te reconectezi cu partenerul și să simți că ești  într-o relație noua cu celalalt si  cu tine insuti.

Provocarea 10 Ikigai

Provocarea 11 „Pe tine te-ai gasit?”

Provocarea 12 ” Ratoiul Zeus” 

Milton Erckson, parintele hiponezei moderne, spunea ca orice vindecare incepe cu o schimbare mica. Chiar si comportamentele care ne deranjeaza pot fi imbunatatite daca schimbam un singur element. 

 Cand inveti un comportament nou, ti-se schimba creierul la propriu. Vorbim de o calitate fantastica a creierului tau, numita neuroplasticitate. Creierul  poate suferi modificari prin trei modalitati:

  • chimica, prin neurotransmitatorii care fac legatura intre doi neuroni. Este o schimbare imediata, dar de scurta durata, care apare  cand memoram un numar de telefon sau reproducem o miscare simpla,  noua. 
  • fizica, dar temporara, prin crearea de  noi retele neuronale ( noi sinapse, legaturi multiple  intre celulele nervoase) . Apare cand facem actiuni mai elaborate, de exemplu o miscare de dans complexa, in care doua parti ale corpului se misca in ritmuri diferite ( asincron) sau facem o jonglerie cu bile. Exersam de mai multe ori si reusim in final sa executam miscarea, dar maine am uitat-o. 
  • fizica si permenenta, prin activarea  functiilor creierului pe o perioada sufiicient de lunga, adica atunci cand repetam un comportament nou pana devine obicei. In acest fel, stimulam  o anumita parte a creierului, care devine tot mai usor de activat. Astfel, apar noi conexiun,i intre neuroni din zone diferite, iar creierul se schimba fizic, arhitectural. Se creeaza un “ drum batatorit” in creier.

„Atacul rusinii” este un concept elaborat de Albert Ellis prin care inveti comportamente noi, care iti forteaza limitele. Comportamentele declansate de rusine si vinovatie  ne blocheaza drumul spre succes. Vom identifica si alti sabotori ai schimbarii tale.

Felul in care gandesti despre o problema, harta mentala pe care ti-ai format-o in legatura cu ea, sabotarile interne- toate contribui la succesul sau insuccesul tau.  In aceasta etapa, vom lansa provocari  prin care sa te redefinesti.

Provocarea 13 Anxiometrul

Provocarea 14 Melcul, ciocanitoarea si cainele

Provocarea 14 Ochiul elefantului

 

Cand iti spui ” ma iubesc” renunti la ideea de perfectiune. Este momentul in care iti recapeti respectul si stima de sine.  Invatam sa ne iubim in copilarie si ne pierdem acest dar ca urmare a unor traume.   

Ceck list pentru identificarea simptomelor absentei iubirii de sine:

  • Aparenta neglijenta, semnele corpului ignorate:
    cearcane, piele deshidratata, greutate
    necontrolata, par neingrijit
    • Relatii dureroase: te agati, esti codependent, traiesti in 
    abuz, frica de abandon, frica de intimitate
    • Munca neproductiva: Procrastinare, gresesti des,
     workaholic, simti ca nu contezi, nu faci ce iti place, nu castigi suficient sau cat meriti 
    • Parenting nesigur: perfectionism, frica de esec, autoritarism
    esti hiperprotector, impulsiv

• Lipsa de scop si sens al vietii, stare emotionala si energie joase, dependente de mancare, alcool etc
• Nu-ti place de tine si de lceilalti

  • Gandim despre noi  ca:

Nu  meritam
Nu simtim auto-compasiune
 Nu avem respect de sine
Nu avem acceptare de sine
Ne consideram victime

Provocarea 16 Tehnica de hipnoza „Autobuzul”

Provocarea 17 Tehnica de hipnoza ” Negocierea cu inconstientul”

Provocarea 18 ” Iertarea”

 

Countdown

Prin ce este acest curs diferit de altele

  • Este un curs transformational
  • Nu doar inveti ceva ci si faci ceva
  • Ca parte a provocarii vei face parte dintr-un grup de unde vei primi valoare si sustinere
  • Multe din provocari necesita un prieten. Vei invata cum sa te sprijini pe altcineva de incredere
  • Dupa 4 saptamani, vei simti cum te-ai eliberat de frici si de blocajele care te impiedicau sa ai succes
  • Vezi oportunitati pe care le-ai ignorat pana acum
  • Prietenii iti vor spune ca esti ” o persona norocoasa” pentru ca folosesti noi deprinderi de  succes 

4 saptamani, in care muncesti 15 minute pe zi pentru tine, ca sa te transfomi . In saptamana cand esti lider, vei mai adauga ceva minute in plus, pentru  stimularea  si comunicarea cu echipa ta.

4 intalniri online live, pe un grup privat de Facebook ( raman inregistrate daca nu poti sa le vezi in direct).  Pe langa analiza misiunilor voastre, vom face si cate o tehnica de meditatie de reprogramare a inconstientului .

Acces pe viata la Grupul de suport si la toate materialele. Aici tinem legatura pe tot parcursul programului si primesti raspunsuri la intreabari

15  provocari video, de aproximativ  6 minute fiecare. Aceste taskuri sunt tehnici de psihoterapie prezentate intr-o forma care sa iti starneasca curiozitatea, care sa te puna pe ganduri. Este important sa intelegi ca nu inveti sa canti la pian, citind o carte despre asta. SCHIMBAREA PRESUPUNE SA LUCREZI CU TINE INSUTI, SA FACI CEVA DIFERIT.

4 misiuni tip ESCAPE pentru echipa ta . Aceste provocari sunt menite sa te scoata din zona de confort, sa comunici cu colegii , sa cautati solutii ca sa rezolvati o „enigma psihologica”, sa va antrenati unul pe celalalt.  Comunicarea voastra va avea loc pe un grup privat pe Messenger.

O calatorie de transformare cu pasi mici in care vom lucra cu fricile, traumele si emotiile tale.

Fiecare dintre voi, va fi timp de o saptamana liderul echipei sale. Dar, nu iti cerem sa fii liderul perfect ci sa iti folosesti o calitate secreta pe care ai ignorat-o pana acum. 

In plus…

Cursul este  online , deci nu conteaza in ce tara esti, te tine in priza si iti economiseste mult timp. Prin felul in care e structurat, te ajuta sa te tii de treaba si sa nu renunti .

Dar aceasta provocare nu este pentru oricine

Da. Din pacate, acest curs  nu este pentru toată lumea. 
Când am creat această provocare, a fost clar de la început că acest lucru nu va fi un curs obișnuit.

Este structurat diferit. Este predat diferit. Și experiența tuturor va fi diferită.

Daca esti diagnosticat cu schizofrenie, tulburare deliranta sau psihoza maniaco-depresiva etc, acest program nu este pentru tine deoarece nu se substituie unui tratament psihiatric de specialitate.

Sau dacă intenționezi doar să asculti, sa nu participi constant la intalniri si sa nu te implici in rezolvarea temelor pentru acasa sau sa inveti doar partea teoretica… această provocare nu ar fi deloc potrivită pentru tine.

Este pentru persoanele sanatoase care simt că le-a sosit timpul, timpul pentru a experimenta abundența în viața lor de zi cu zi.

Este o oportunitate fantastica pentru cei care practica consilierea de a invata cum sa-si ajute clientii sa treaca peste frici. 

Acest program este pentru cei care doresc să își reconecteze creierul definitiv și să atragă abundență nelimitată în viața lor …

Fie în cariera lor …

În afacerea lor …

Sau în viata lor.

Dacă te-ai săturat să analizezi  și să nu faci, accepta provocarea schimbarii in 28 de zile . 

Lasă-ma să-ți fiu antrenor pentru succes în următoarele 28 de zile.

Unde vei fi peste 4 săptămâni?

Transformă-ți fricile și blocajele într-o viață plina de  abundență, înainte de sfârșitul lunii viitoare.

Testimoniale

Hai sa recapitulam ce anume primesti

Platesti pretul unei pizze, 50 lei pe zi pentru un antrenament de dezvoltare personala, in conditiile in care o ora de psihoterapie costa 250 lei

Înscriere integrală –  doar 1199 RON pentru 8 ore de dezvoltare personala+28 de zile de antrenament psihologic+15 provocari 

Înscriere în rate – 2 x 650 RON (a doua rată se achită peste doua saptamani, dupa inceperea cursului) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește.

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa ma  contactezi, o sa te ajut cu mare placere.