Fa ce iti place Passion2Success

Inveti rapid de la un psihoterapeut certificat international cum sa fii un terapeut eficient

Cursul online cu cel mai tare suport de curs video si cele mai multe tehnici invatate ( 50+)

"CONSILIER DE DEZVOLTARE PERSONALA" pentru absolventii de facultate pasionati de mintea umana si care vor sa obtina EXCELENTA in profesie

Prietenii iti spun ca ai un dar special de a-i intelege?

Daca vrei sa nu muncesti, fa o meserie cu pasiune, asa spunea un celebru filozof. Am intalnit multe persoane talentate in lucrul cu oamenii, dar care profesau intr-un birou prafuit, invartind hartii sau enervandu-se pentru proiecte in care aveau libertatea ingradita. 

Pare greu sa-ti schimbi profesia, dar de ce, nu? Daca ai un talent in a-i motiva pe ceilalti sa reuseasca, daca stii sa asculti si sa pui intrebarile exacte, atunci esti in locul potrivit. 

Un om cu vocatia de vindecator e mai valoros decat zece „experti” care fac asta doar pentru bani. 

Eram asistent universitar si a trebuit sa decid daca raman in acel punct sau aleg sa fac terapie. A fost Eureka!👌

Imi amintesc si acum momentul cand mi-am deschis propriul cabinet: emotie, incantare, teama. 

Eram pe cont propriu, fara sefi, fara nepotisme, dar in acelasi timp, o profesie liberala ma facea sa ma simt fara plasa de siguranta a unui job, cu salariu lunar. 

Adevarata capcana este legata de zona de confort. Eram asistent universitar, dar nivelul de satisfactie si salariul erau mici. Trebuia sa aleg intre un loc caldut si altul incitant, dar plin de riscuri. 

Cabinetul presupune un spatiu, cheltuieli de intretinere, modalitati prin care sa faci rost de clienti. In acelasi timp, ai libertatea de a fi propriul tau sef, de a decide si a alege. Si cel mai important beneficiu, te simti mandru de ceea ce faci. 

Stii  care a fost cea mai placuta emotie de cand lucrez cu oamenii? 

Sentimentul ca ai schimbat viata cuiva in bine, ca  i-ai oferit o noua perspectiva asupra problemelor.     

Vrei un job in care sa fii mandru de tine?

 
 
Cand lucrezi cu cifre, ai la finalul zilei sentimentul de ” good job” daca ti-au iesit bine calculele, ai economisit niste bani,  ai respectat un termen limita. Dar cand lucrezi cu oamenii?  Ce inseamna o treaba bine facuta? Cred ca raspunsul s-ar putea incadra in paradigma ” inainte si dupa…sedinta de consiliere”.  E un sentiment minunat sa poti sa schimbi mindsetul cuiva,  sa-l ajuti sa inteleaga care e responsabilitatea lui in faptul ca nu are succes, cum anume isi saboteaza relatiile, de ce e singur si cum sa transmita iubire in cuplu. 
Toate aceste lucruri le face un consilier. Lucrezi cu persoane sanatoase care au nevoie de sprijin fie in relatia de cuplu, fie personal sau in cazul unui copil.  

Lectia pasiunii:  CIRES?

Am creat acronimul „CIRES? „pentru a explica mai bine ce face un consilier, care sunt domeniile lui de competenta

C- comunicare

I- incredere in tine

R- relatii

E- emotii

S- sanatate

?- intrebari existentiale 

[La 50 de ani, Ana sare cu parasuta si invata canto ]

Cum sa-ti depasesti propriile limite,

NU ESTE FLOARE LA URECHE!

Dacă cumva crezi asta acum, vreau sa-ti spun ca se poate. Ana e consilier si si-a descoperit vocatia pe la 40 de ani. 

Dupa 20 de ani ca inginer a decis ca vrea sa faca ceea ce-i place: sa ajute oamenii sa-si schimbe parerea proasta despre ei, sa-i stimuleze spre succes, sa ajute parintii sa aiba un parenting sanatos, sa invete sa comunice.    

De cand si-a deschis cabinetul ei, Ana munceste 5-6 ore in fiecare zi.

Dar, probabil ca intuiești deja: această muncă, de fapt, nu este chiar muncă. ESTE CEEA CE ÎȚI PLACE ȚIE!

Muncești pentru tine, cu mare drag și pasiune.

Uneori, noi muncim neîncetat. Dar facem asta pentru că ne place, nu pentru că cineva ne obligă! Deseori există momente când ne luăm în brațe, batem palma de bucurie sau, pur și simplu, nu ne putem stăpâni entuziasmul în public.

Hai sa-ti spun ceva interesant: cand am cunoscut-o pe Ana, acum 10 ani, era workaholica si nefericita.  Nu-i placea munca ei si nici mediul corporatist. Prea multe masti, prea multa ” interactiune de tip politically corect”. 

Dar in spatele acestei diplomatii, oamenii uitau sa traiasca autentic, sa fie ei insisi. 

Curs de consilier de dezvoltare personala cod COR 242324

Editia 6 , primul curs, pe zoom, marti 12 octombrie de la 19.00-22.00

Cursul de CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Convenţiei de la Haga,  adoptata la 5 octombrie 1961 (apostilarea cade in sarcina absolventilor) – Lista statelor semnatare. 

În acest curs înveți și experimentezi direct informațiile și tehnicile predate într-un mod interactiv, eficient, practic și constructiv.

Acest curs este acreditat de Ministerele Muncii si Educatiei  si e conceput  astfel încât să îți ofere  accesul într-o profesie minunată – aceea de Consilier pentru Dezvoltare Personală. Diploma eliberata de ministere este doar pentru persoanele care au absolvit o facultate cu licenta, indiferent de tipul de facultate.

Persoanele pasionate de acest domeniu , dar care nu au o facultate, vor putea face cursul, dar vor. primi doar o diploma de participare

Ca si consilier pentru dezvoltare personala poti face consiliere individuala, de grup, de cuplu sau cu copiii. 

Vei lucra cu oameni sanatosi, dar care au o problema existentiala. 

Te așteaptă momente intense, cu descoperiri, cu bucurie, cu lucrul cu tine, astfel încât la sfârșitul cursului obții o mult râvnită diplomă de coach care certifică în același timp faptul că faci ceea ce iti place, ca iti urmezi vocatia.

Cursul se va desfasura online, LUNEA SI MARTEA de la 19.00-22.00- 

In plus, veti lucra in echipe pe proiecte practice.

Înscrierile la pretul de 1199 de lei ,sunt posibile doar până la expirarea cronometrului. Cursurile vor fi pe zoom, luni si marti de la 19.00-22.00 , timp de o luna

[Cine este trainerul]

În primul rând, eu pot fi pentru tine antrenorul tau pentru psiho (succes)
DESPRE CAMELIA STAVARACHE

Sunt presedintele Asociatiei de Psihoterapie Integrativa, psiholog, coach si psihoterapeut.  Coordonez clinica Psihosucces. 

Am scris 5 carti si am realizat prima nastere sub hipnoza din Romania in 2007. 

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când am descoperit că  daca fac ceea ce-mi place nu simt ca muncesc. In timp ce prietenele meu isi priveau job-ul ca pe o corvoada si de abia asteptau sa vina concediul, eu ma simteam de multe ori in vacanta! Ma simteam minunat dupa intalnirea cu  clientii mei de la cabinet si ma duceam mereu cu placere la munca.  

Ce BENEFICII obtii de pe urmat programului

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri in program

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului.  Cursurile vor fi pe  zoom, lunea si marti de la 19.00-22.00 , timp de o luna

Cost 1199 lei reducere de la 1399 lei. Cursurile vor fi pe zoom, in fiecare luni si marti de la 19.00-22.00 , timp de o luna

[Cuprins]

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge lun TERAPEUT de succes

Cu clienti fericiti

Este esențial să înțelegi cum este clientul tau. Vei afla imaginea de ansamblu și  cauzele problemelor lui, daca stii cum sa pui intrebarile corecte. Sunt 10 intrebari care produc revelatii si ajuta clientul sa isi creeze o altfel de  harta mentala 

 • Invalidarea gandurilor si emotiilor negative
 • Intrebarea miracol

Tehnici pentru rezlvarea problemelor, pentru controlul emotivitatii, imbunatatirea memoriei si capacitatii de concentrare, pentru workaholici.

 • Chestionar pentru stabilirea obiectivelor consilierii
 • Dominantele senzoriale
 • Personal box ( trusa de prim ajutor)
 • Complimentarea
 • Calibrarea
 • Reframing

Odată ce ai un copil in cabinetul tau, trebuie sa-l menții interesat si sa observi dinamica relationala cu parintii .  Consiliere pe probleme de drog, divort, abandon scolar, probleme de adaptare la mediul scolar.

 • Jocul cu marionete
 • Masina din norul magic
 • Dinozaurii
  🙌 10 tehnici de asertivitate

Comunicare in cuplu. Managementul conflictelor. Probleme specifice ( adulter, divort, parenting)

 • Intrebarea miracol
 • Relaxarea activa
 • Feedback-ul
 • Temele pentru acasa: Programarea activitatilor, Programarea succesului
 • Barometrul timiditatii
 • Tehnica PEPENE pentru cupluri

O să înveți elementele-cheie ale unui workshop de succes, pornind de la zero până la lansarea trainingului tău , dar și multe altele

 • Ancorarea in stari resursa
 • Identificarea valorilor
 • Meniul de influenta
 • Ascultarea activa
 • Metafora
 • Limbajul solutie
 • Prescrierea recaderilor
 • Progresia si regresia de varsta
 • Externalizarea problemei
 • Vanatoarea de resurse
 • Vanatoarea de exceptii
 • Motivatia pentru schimbare
 • Trei cutii
 • Noroc? Ghinion? Cine stie?
 • Exceptiile
 • Inversiunea de rol
 • Relaxarea activa

Vom analiza psihologia dependentilor de heroina pornind de la un film. Vei descoperi care sunt indicatorii psihologici pe baza carora vei putea sa alegi care va fi personajul din film  care va ajunge un dependent recuperabil, irecuperabil, criminal si cine nu va ajunge sa consume droguri de mare risc. 

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
pagini de carti (1)
Un pachet de tehnici profesionale de consiliere

Un suport de curs cu 42 de tehnici pe care sa le folosesti cu succes in cabinet si 10 programe de consiliere, structurate pe sedinte pentru Stima de sine, Emotivitate, Dependente, Abordare cupluri, Bournout, Gelozie, Abordare copii, Reducerea conflictelor, Obezitate, Program cu tehnici specifice pentru dezvoltarea asertivitatii

Exercitii practice, 50+ tehnici psihologice invatate, suport curs video. Cursul ramane inregistrat pe platforma in cazul unei absente

Cost

V1-plata integrala 1199 lei 

V2- Plata in rate 2x 700 lei

Ca sa beneficiezi de acest pret ,trebuie sa platesti pana pe 11 octombrie la miezul noptii , ulterior pretul va fi 1399 lei

 

Cursul va fi lunea si martea de la 19.00-22.00, pe zoom, timp de o luna

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs

Este un curs intensiv pe care poti sa il faci si daca ai un job solicitant. Orele vor fi  dupa amiaza. 

Iti poti deschide cabinet imediat dupa absolvirea cu succes a cursului.

Vei practica o profesie liberala si vei face ceea ce te pasioneaza: sa ajuti oamenii sa-si depaseasca limitele sau credintele limitative. 

Te vei bucura de satisfactia unei munci  facute cu drag. 

Poti sa alegi sa lucrezi cu grupuri, cupluri, copii sau individual. 

Vei invata 52 tehnici de consiliere si coaching

Vei primi 10 programe de consiliere structurate pe sedinte care iti vor usura munca la cabinet. 

Este un program scurt, de 30 de zile si care se desfasoara online

Poti sa fii consilier chiar daca nu esti psiholog sau medic

Poti face cursul si pentru beneficiul personal. In acest caz, nu vei da examen si nu trebuie sa ai o facultate. 

Testimoniale

Hai sa recapitulam ce anume primesti

50+ tehnici invatate, cursul ramane inregistrat- 7 septembrie primul modul

Cost

V1-plata integrala 1199 lei 

V2- Plata in rate 2x 700 lei

Ca sa beneficiezi de acest pret ,trebuie sa platesti pana pe 11 octombrie la miezul noptii , ulterior pretul va fi 1399 lei

 

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.