✅Passion2Success

Iti doresti sa inveti rapid de la un psihoterapeut certificat international cum sa fii un terapeut eficient, independent si sa te mandresti cu ceea ce faci ?

Singurul curs online de NLP integrativ "CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA"-nivel Practitioner

Cel mai tare suport de curs video si cele mai multe tehnici invatate ( 45+) pentru cei pasionati de mintea umana si care vor sa obtina EXCELENTA in profesie

Toata viata ai avut un job care nu ti-a placut? Prietenii iti spun ca ai un dar special de a-i intelege?

Daca vrei sa nu muncesti, fa o meserie cu pasiune, asa spunea un celebru filozof. Am intalnit multe persoane talentate in lucrul cu oamenii, dar care profesau intr-un birou prafuit, invartind hartii sau enervandu-se pentru proiecte in care aveau libertatea ingradita. 

Pare greu sa-ti schimbi profesia, dar de ce, nu? Daca ai un talent in a-i motiva pe ceilalti sa reuseasca, daca stii sa asculti si sa pui intrebarile exacte, atunci esti in locul potrivit. 

Un om cu vocatia de vindecator e mai valoros decat zece „experti” care fac asta doar pentru bani. 

Eram asistent universitar si a trebuit sa decid daca raman in acel punct sau aleg sa fac terapie. A fost Eureka!👌

Imi amintesc si acum momentul cand mi-am deschis propriul cabinet: emotie, incantare, teama. 

Eram pe cont propriu, fara sefi, fara nepotisme, dar in acelasi timp, o profesie liberala ma facea sa ma simt fara plasa de siguranta a unui job, cu salariu lunar. 

Adevarata capcana este legata de zona de confort. Eram asistent universitar, dar nivelul de satisfactie si salariul erau mici. Trebuia sa aleg intre un loc caldut si altul incitant, dar plin de riscuri. 

Cabinetul presupune un spatiu, cheltuieli de intretinere, modalitati prin care sa faci rost de clienti. In acelasi timp, ai libertatea de a fi propriul tau sef, de a decide si a alege. Si cel mai important beneficiu, te simti mandru de ceea ce faci. 

Stii  care a fost cea mai placuta emotie de cand lucrez cu oamenii? 

Sentimentul ca ai schimbat viata cuiva in bine, ca  i-ai oferit o noua perspectiva asupra problemelor.     

Vrei sa stii concret ce trebuie sa faci la fiecare intalnire cu clientul"? Poate ai deja o diploma sau o formare , dar nu esti sigur pe tine ?

Tot mai multi cursanti care se inscriu la acest curs au facut deja un curs similar sau o formare in psihoterapie. Dar nu au invatat mare lucru. 
 
Cand stii ca urmeaza sa te intalnesti cu un client care nu are incredere  in el, ce te faci daca TU nu esti sigur pe tine? 
Sa rezolvi problemele clientilor ( timiditate, stima de sine scazuta, deficiente de comunicare, conflicte, stres la locul de munca sau dupa o despartire etc) trebuie sa ai un ghid. Sa stii ce tip de tehnici sunt cele mai indicate pentru fiecare problema.
 
Care sunt riscurile si obstacolele pe care le poti gasi. 
Care este evolutia fireasca a acestor probleme in functie de personalitatea clientului?
 
 

Lectia pasiunii:  CIRES?

Am creat acronimul „CIRES? „pentru a explica mai bine ce face un consilier, care sunt domeniile lui de competenta

C- comunicare

I- incredere in tine

R- relatii

E- emotii

S- sanatate

?- intrebari existentiale 

Experienta cursantilor nostrii

[La 50 de ani, Ana sare cu parasuta si invata canto ]

Te preocupa CUM sa-ti depasesti propriile limite?

UN CURS IN CARE TE SCHIMBI IN PRIMUL RAND PE TINE

Dacă cumva crezi asta acum, vreau sa-ti spun ca se poate. Ana e consilier si si-a descoperit vocatia pe la 40 de ani. 

Dupa 20 de ani ca inginer a decis ca vrea sa faca ceea ce-i place: sa ajute oamenii sa-si schimbe parerea proasta despre ei, sa-i stimuleze spre succes, sa ajute parintii sa aiba un parenting sanatos, sa invete sa comunice.    

De cand si-a deschis cabinetul ei, Ana munceste 5-6 ore in fiecare zi.

Dar, probabil ca intuiești deja: această muncă, de fapt, nu este chiar muncă. ESTE CEEA CE ÎȚI PLACE ȚIE!

Muncești pentru tine, cu mare drag și pasiune.

Uneori, noi muncim neîncetat. Dar facem asta pentru că ne place, nu pentru că cineva ne obligă! Deseori există momente când ne luăm în brațe, batem palma de bucurie sau, pur și simplu, nu ne putem stăpâni entuziasmul în public.

Hai sa-ti spun ceva interesant: cand am cunoscut-o pe Ana, acum 10 ani, era workaholica si nefericita.  Nu-i placea munca ei si nici mediul corporatist. Prea multe masti, prea multa ” interactiune de tip politically corect”. 

Dar in spatele acestei diplomatii, oamenii uitau sa traiasca autentic, sa fie ei insisi. 

Consilier de dezvoltare personala cod COR 242324 ✅ Conditie de participare DIPLOMA DE LICENTA

Diploma emisa de Ministerele Muncii si Educatiei nationale

Cursul de CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Convenţiei de la Haga,  adoptata la 5 octombrie 1961 (apostilarea cade in sarcina absolventilor) – Lista statelor semnatare. 

În acest curs înveți și experimentezi direct informațiile și tehnicile predate într-un mod interactiv, eficient, practic și constructiv.

Acest curs este acreditat de Ministerele Muncii si Educatiei  si e conceput  astfel încât să îți ofere  accesul într-o profesie minunată – aceea de Consilier pentru Dezvoltare Personală. Diploma eliberata de ministere este doar pentru persoanele care au absolvit o facultate cu licenta, indiferent de tipul de facultate.

Persoanele pasionate de acest domeniu , dar care nu au o facultate, vor putea face cursul, dar vor. primi doar o diploma de participare

Ca si consilier pentru dezvoltare personala poti face consiliere individuala, de grup, de cuplu sau cu copiii. 

Vei lucra cu oameni sanatosi, dar care au o problema existentiala. 

Te așteaptă momente intense, cu descoperiri, cu bucurie, cu lucrul cu tine, astfel încât la sfârșitul cursului obții o mult râvnită diplomă de coach care certifică în același timp faptul că faci ceea ce iti place, ca iti urmezi vocatia.

Cursul se va desfasura online, LUNEA  SI MIERCUREA  de la 19.00-22.00- 

In plus, veti lucra in echipe pe proiecte practice.

Countdown

Daca vrei sa NU muncesti fa ceva cu pasiune

[Cine este trainerul]

În primul rând, eu pot fi pentru tine antrenorul tau pentru psiho (succes)
DESPRE CAMELIA STAVARACHE

Sunt presedintele Asociatiei de Psihoterapie Integrativa, psiholog, coach si psihoterapeut.  Coordonez clinica Psihosucces. 

Am scris 5 carti si am realizat prima nastere sub hipnoza din Romania in 2007. 

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când am descoperit că  daca fac ceea ce-mi place nu simt ca muncesc. In timp ce prietenele meu isi priveau job-ul ca pe o corvoada si de abia asteptau sa vina concediul, eu ma simteam de multe ori in vacanta! Ma simteam minunat dupa intalnirea cu  clientii mei de la cabinet si ma duceam mereu cu placere la munca.  

Diploma recunoscuta in Uniunea Europeana

Acest curs iti face cu ochiul ca o prajitura? Alege ceea ce iti place

Programe  de psihologie practica, dezvoltare personala si supervizare. Cursurile vor fi pe  zoom, luni  si miercuri de la 19.00-22.00  

Countdown

BONUS 6 sedinte individuale de coaching cu consilieri acreditati in valoare de 900 lei, 2 sedinte supervizare in valoare de 800 lei,

[Cuprins]

CUM iti vei modela mintea dupa modelul MILTON pentru a ajunge un TERAPEUT EFICIENT

+ clienti fericiti

Orice schimbare pe care ai obtinut-o vreodata in viata este rezultatul  schimbarilor neuro-asociative despre ceea ce inseamna durere si ceea ce creeaza placere. 

Este esențial să înțelegi cum este celalalt. Vei afla imaginea de ansamblu și  cauzele problemelor lui, daca stii cum sa pui intrebarile corecte. Sunt 10 intrebari care produc revelatii si ajuta clientul sa isi creeze o altfel de  harta mentala 

 • Invalidarea gandurilor si emotiilor negative
 • Intrebarea miracol

Intrebarile sunt raspunsul. Tehnici pentru rezlvarea problemelor, pentru controlul emotivitatii, imbunatatirea memoriei si capacitatii de concentrare, pentru workaholici.

 • Chestionar pentru stabilirea obiectivelor consilierii
 • Dominantele senzoriale
 • Personal box ( trusa de prim ajutor)
 • Complimentarea
 • Calibrarea
 • Reframing

Inainte de a ajuta o persoana sa treaca podul, trebuie sa construiesti  podul. In NLP acesta este rapportul. 

Rapportul se creeaza atat la nivel nonverbal prin gesturi si tonul vocii, cat si la nivel verbal ( folosirea tiparelor verbale ale clientului).

Pentru crearea rapportului vom folosi  OGLINDIREA  si CONDUCEREA,    REFORMULAREA, RECADRAREA, VALIDAREA, ANCORAREA  SI A INTRA IN PAPUCII CELUILALT 

 •  

Oamenii sufera de iluzia ca emotiile sunt negative si in afara controlului lor, ca sunt un  raspuns la ceva din exterior. Adeseori, ne este frica de emotii pentru ca suntem vulnerabili. Care este  elementul comun in toate aceste credinte ?

Oamenii folosesc 4 modalitati prin care fac fata  emotiilor: prin evitare, negare, competitie sau invatare si utilizare.
🙌 10 tehnici de asertivitate

Tehnica Paunului

Ancorarea starii de bine

Tehnica Asociere-Disociere

Tehnica Apropiere- Disociere

Nu trebuie sa astepti sa te simti calm ca sa poti sa vorbesti in fata unui grup.  Tine discursul ( adopta comportamentul) si calmul va veni. 

Doua tehnici minunate ti-am pregatit:

Intrebarea miracol

Chestionarul Moreau

Momentul 1  al schimbarii incepe cand ne ridicam standardele. 

Momentul 2  are legatura cu schimbarea credintelor limitative. 

Vom invata  5 secrete care te ajuta sa fii fericit si care au legatura cu harta ta mentala.

Esecuri repetate la scoala, maltratare, critici, credinta ca eforturile tale repetate la job nu conteaza- toate acestea,  duc la neajutorare invatata. 

Stima de sine scazuta este efectul neajutorarii invatate.

Ti-am pregatit un program structurat pe sedinte , special conceput pentru cresterea stimei de sine.

Un pachet de tehnici foarte usor de aplicat, in situatiile in care clientul trebuie sa rezolve o problema.

 • Ancorarea succesului
 • Vocea ta interiora tine cu tine
 • Ancorarea starii
 • Stabilirea intentiei
 • Lanterna din pod
 • Tehnica tunelului
 • Tehnica norului
 • Tehnica cutiilor
 • Maiestria

Comunicare in cuplu. Managementul conflictelor. Probleme specifice ( adulter, divort, parenting)

 • Intrebarea miracol
 • Relaxarea activa
 • Feedback-ul
 • Temele pentru acasa: Programarea activitatilor, Programarea succesului
 • Barometrul timiditatii
 • Tehnica PEPENE pentru cupluri

O să înveți elementele-cheie ale unui program complet de consiliere de succes, pornind de la zero , dar și multe altele. Programe pentru  leadership, stima de sine,  obezitate, ingrijorare, nefericire  si multe altele.

iata doar cateva din tehnicile care te vor ajuta sa ai interventii de succes:

 • Ancorarea in stari resursa
 • Identificarea valorilor
 • Meniul de influenta
 • Ascultarea activa
 • Metafora
 • Limbajul solutie
 • Prescrierea recaderilor
 • Progresia si regresia de varsta
 • Externalizarea problemei
 • Vanatoarea de resurse
 • Vanatoarea de exceptii
 • Motivatia pentru schimbare
 • Trei cutii
 • Noroc? Ghinion? Cine stie?
 • Exceptiile
 • Inversiunea de rol
 • Relaxarea activa

Vom analiza psihologia dependentilor de heroina pornind de la un film. Vei descoperi care sunt indicatorii psihologici pe baza carora vei putea sa alegi care va fi personajul din film  care va ajunge un dependent recuperabil, irecuperabil, criminal si cine nu va ajunge sa consume droguri de mare risc. 

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
pagini de carti (1)
Un pachet cu cele mai bune tehnici de NLP si mindfulness

42 de tehnici pe care sa le folosesti cu succes in cabinet si 10 programe de consiliere, structurate pe sedinte pentru Stima de sine, Emotivitate, Dependente, Abordare cupluri, Bournout, Gelozie, Abordare copii, Reducerea conflictelor, Obezitate, Program cu tehnici specifice pentru dezvoltarea asertivitatii

Fata discuta cu consilier (1)
2 workshopuri live bonus

W1- Invatarea tehnicii de restructurare cognitiva, cea mai eficienta metoda pentru schimbarea emotiilor negative + W2- Cum sa faci povesti terapeutice, cea mai facila cale de accesare a subconstientului

pisica cu ochi hipnotici
Consiliere individuala si supervizare in valoare de 1700 lei

Sunt incluse in program, 6 ore de consiliere individuale cu consilieri din echipa mea ( valoare 900 lei) si doua luni de supervizare ( cost 800 de lei). Daca faci calculul, observi ca mai ramane o diferenta foarte mica pe care o platesti pe cursul propriu-zis .

Countdown

Exercitii practice, suport curs video. Cursul ramane inregistrat pe platforma in cazul unei absente

̶ ̶̶̶V̶̶̶A̶̶̶R̶̶̶I̶̶̶A̶̶̶N̶̶̶T̶̶̶A̶̶̶ ̶̶̶❤̶̶̶️̶̶̶ ̶̶̶P̶̶̶L̶̶̶A̶̶̶T̶̶̶A̶̶̶ ̶̶̶I̶̶̶N̶̶̶T̶̶̶E̶̶̶G̶̶̶R̶̶̶A̶̶̶L̶̶̶A̶̶̶ ̶̶̶C̶̶̶o̶̶̶s̶̶̶t̶̶̶ ̶̶̶ ̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶9̶̶̶9̶̶̶9̶̶̶ ̶̶̶l̶̶̶e̶̶̶i̶̶̶.̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶l̶̶̶a̶̶̶t̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶l̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶5̶̶̶ ̶̶̶a̶̶̶u̶̶̶g̶̶̶u̶̶̶s̶̶̶t̶̶̶
̶̶̶
̶̶̶V̶̶̶A̶̶̶R̶̶̶I̶̶̶A̶̶̶N̶̶̶T̶̶̶A̶̶̶ ̶̶̶ ̶̶̶❤̶̶̶️̶̶̶❤̶̶̶️̶̶̶P̶̶̶L̶̶̶A̶̶̶T̶̶̶A̶̶̶ ̶̶̶I̶̶̶N̶̶̶ ̶̶̶3̶̶̶ ̶̶̶R̶̶̶A̶̶̶T̶̶̶E̶̶̶ ̶̶̶3̶̶̶X̶̶̶7̶̶̶0̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶l̶̶̶e̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶,̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶m̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶r̶̶̶a̶̶̶t̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶l̶̶̶a̶̶̶t̶̶̶e̶̶̶s̶̶̶t̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶l̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶5 ̶̶̶a̶̶̶u̶̶̶g̶̶̶u̶̶̶s̶̶̶t̶̶̶,̶̶̶ ̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶d̶̶̶o̶̶̶u̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶r̶̶̶a̶̶̶t̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶e̶̶̶p̶̶̶t̶̶̶e̶̶̶m̶̶̶b̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶e̶̶̶,̶̶̶ ̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶t̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶i̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶r̶̶̶a̶̶̶t̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶o̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶m̶̶̶b̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶e̶̶̶

Cost-incepand cu 16 august

V1-plata integrala 2499 lei

V2- Plata in 4 rate 675/675/675/675 lei

 

Singurul curs care ofera ❤️supervizare si consiliere individuala

7 septembrie- 27 noiembrie formare de baza✅ , 2 cursuri pe saptamana, online, 19.00-22.00🔣 28 noiembrie examen✅ 1.11-31.12 supervizare ( gratuita, nu platesti nimic in plus)✅

Este un curs intensiv pe care poti sa il faci si daca ai un job solicitant. Orele vor fi  dupa amiaza. 

Iti poti deschide cabinet imediat dupa absolvirea cu succes a cursului.

Vei practica o profesie liberala si vei face ceea ce te pasioneaza: sa ajuti oamenii sa-si depaseasca limitele sau credintele limitative. 

Te vei bucura de satisfactia unei munci  facute cu drag. 

Poti sa alegi sa lucrezi cu grupuri, cupluri, copii sau individual. 

Vei invata 45 tehnici de consiliere si coaching

Vei primi 10 programe de consiliere structurate pe sedinte care iti vor usura munca la cabinet. 

Este un program scurt, 2 luni formare de baza+2 luni supervizare, si care se desfasoara online

Poti sa fii consilier chiar daca nu esti psiholog sau medic

Poti face cursul si pentru beneficiul personal. In acest caz, nu vei da examen si nu trebuie sa ai o facultate. 

Dupa examen, beneficiezi de 2 luni de supervizare, adica asistenta pe cazurile tale.

❤️Supervizarea inseamna sedinte de grup in care discutam cazurile ( dificultati, succese), aspecte personale care au interferat cu clientul ( de exemplu, de ce simti teama sau iritare in fata unui anumit client), aspecte tehnice ( cum arata contractul, ce tehnica e mai buna in aceasta situatie etc).

Eu voi coordona aceste sedinte astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune indrumari de specialitate. 

Testimoniale

PASIUNEA ta va produce BANI

Arunca un ochi ca sa vezi ce facem noi la curs✂️

Nu te gandi la cat de multe vei invata in acest curs ci la cat de mult te vei schimba

Perioada desfasurare curs online 7 septembrie- 31 decembrie 2022

Din orice colt al lumii, de la tine de acasa ,inveti secretele consilierii de la un psihoterapeut certificat international

Cost pana pe 15 august

V1-plata integrala 1999 lei

V2- Plata in 3 rate 700/700/700 lei

Singurul curs din Romania de Consilier Dezvoltare personala  NLP practitioner dupa modelul formarii in psihoterapie

Cost-incepand cu 16 august

V1-plata integrala 2499 lei

V2- Plata in 4 rate 

675/675/675/675 lei

 

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.