Masterclass TIM: Specializare in TRAUMA, INCONSTIENT si testul MÂINILOR ca să ajungi la rădăcina durerii

Inveti EMDR✅ testul proiectiv DAVIDO CHAD✅si sa folosesti CARDURILE METAFORICE OH✅

EMDR+ un test proiectiv + o tehnica pentru inconstient

  • Înveți metoda EMDR pentru tratarea traumei, considerata cea mai eficientă la nivel mondial, de către OMS
  • Te specializezi in aplicarea testului proiectiv al Mâinilor ( singura specializare de acest tip din Romania care surprinde de asemenea, traumele si problemele din prezent)  
  •  
  • Înveti sa lucrezi cu cardurile metaforice OH ca sa abordezi Calatoria Eroului si arhetipurile✅

Durată 5 luni

1.03.2024- 31.07.2024, 3 ore/saptamana seara, curs online ( Modulul de Carduri OH va fi mixt si la cabinet si pe zoom)

Ai auzit de vindecarea unor boli grave cu ajutorul psihicului?

Francine Shapiro, creatoarea EMDR ( reprocesare si desensibilizare prin miscari oculare), suferea de cancer si nu se simtea deloc bine. In timpul unei plimbări în parc, a observat că s-a simțit mult mai bine. A repetat experiența de mai multe ori pentru a descoperi ce a ajutat-o. Inițial a crezut că e aerul, apoi faptul că se mișca, făcea pași sau sunetele din jur ( voci, cântece de păsărele). A izolat aceste variabile și s- a expus la ele separat, dar rezultatele au infirmat ipoteza. Starea de slabiciune și durerile persistau! 

Atunci și-a amintit de o altă variabilă și anume că în timpul acelei plimbări, își mișcase ochii de la stânga la dreapta ca să urmărească pasările care zburau. 

Așa s-a ajuns la teoria folosirii mișcării globilor oculari, similar celei din somnul cu vise, REM, care se pare ca are rolul de a trata emoțiile negative din timpul zilei.  

Shapiro s-a vindecat de cancer, iar EMDR s-a dovedit extrem de  eficienta in vindecarea stresul posttraumatic si abuzurile din copilărie.  

Vindecarea înseamnă să ajungi la trauma, la rădăcina problemei

Se știe că există o legătura clara între psihic și corp, adică între traume și diverse boli grave. 

Cauza profundă a tuturor suferințelor fizice și psihice cu care te confrunți azi, a tuturor bolilor cronice și autoimune este TRAUMA. 

Știu, e greu de crezut asta.

E greu de crezut că cele mai multe dintre problemele noastre cronice pe plan fizic provin din traumele copilăriei. 

Însă noua știință a psiho-neuro-endocrino-imunologiei EXACT ASTA NE SPUNE.

Un copil care crește într-un mediu nesigur, într-un mediu în care este neglijat, abuzat, privat de iubire și siguranță, criticat constant, este nevoit să se adapteze unui mediu în care viața îi este pusă în pericol.

 

Astfel, el își va modifica personalitatea și creierul lui va funcționa diferit, lucru care, 30 de ani mai târziu, va începe să iasă la suprafață prin boală fizică și psihică.

EMDR - recunoscută la nivel internațional ca cea mai importanta tehnică pentru traume si stres posttraumatic

EMDR este recunoscută ca și metodă  evidence based pentru tratarea tulburărilor posttraumatice aprobate, printre altele, de către American Psychological Association (1998-2002), de American Psychiatric Association (2004), de International Society for Traumatic Stress Studies (2010)  și de către Ministerul Sănătății din Italia în 2003.  OMS, în august 2013 a recunoscut EMDR ca cea mai  eficienta terapie în tratarea traumei .

Testul MÂINILORDAVIDO CHAD este un test  incredibil care evidentiaza traumele , inclusiv traumele sexuale. Clientul face patru desene: desenul care-l facea cel mai des in copilarie, niste mâini, o mână care deranjează si un desen liber. 

Practic, testul evidențiază traumele din trecut și prezent, tulburările  de dispoziție ( anxietate, depresie), relația de cuplu. 

Aceasta este singura specializare din Romania in acest test. 

CARDURILE METAFORICE

Psihologul Moritz Egetmeyer, este creatorul OH Cards.

Cu cardurile metaforice OH lucram inconstientul clientului, iar aici se gasesc toate RESURSELE SCHIMBĂRII. 

Asa ca in loc  sa lucram cu partea CONSTIENTA  a clientului prin intrebari obositoare, vom recurge la asociatii libere si abordarea metaforica prin cardurile OH.  

Clientii dificili au probleme in a-si accesa DUREREA, sunt blindati cu multe mecanisme de aparare rigide. De aceea, in cazul lor este mai usor sa vorbeasca prin simboluri.

In terapie, cand folosim metaforele si simbolurile, eludam rezistentele clientului si ajungem la TRAUME.

Vom invata 12 tehnici pe care le putem folosi atat in consilierea individuala ( adult si copil) cat si in cea de cuplu

.

(De la prezent la trecut) Ajungi la amintirile blocate din copilăria timpurie

Specializarea prin care ajungi la rădăcina suferinței și îți crești eficiența de 2-3 ori mai mult decât o faci acum

Te invităm într-o călătorie de 5 luni de zile.  Vom avea o intalnire pe saptamana, seara, de la 19.00-22.00, pe zoom. Vei dobandi cele mai bune unelte din tolba unui terapeut: puterea de a cunoaște oamenii prin intermediul unui desen și folosirea desensibilizarii la trauma si accesarea inconștientului. EMDR produce o restructurare cognitiva și o schimbare a convingerilor negative generate de trauma.  

Cursul incepe in MARTIE

COST 

[Despre Autor]

În primul rând, noi putem fi pentru tine viitori mentori care să te ajute să reușești în asta!
DESPRE CAMELIA STAVARACHE

Am încercat multe modele de PSIHOTERAPIE până am ajuns să fac ceea ce fac astăzi. Printre ele se numără: psihosomatoanaliza, hipnoza, psihoterapia integrativa si programarea neurolingvistică. 

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când am descoperit că pasiunea mea adevărată este TRAUMA și că vreau să îi învăț pe alții asta. 

Atunci am deschis CURSUL MASTERCLASS, care la ora actuală are cele mai bune rezultate din sudul țării. 

CARTE DE VIZITA

presedintele Asociatiei de Psihoterapie Integrativa

psiholog principal si psihoterapeut certificat international

specializare in NLP, hipnoza, inelul gastric virtual, psihosomatoanaliza

[Plusuri]

Ce BENEFICII obtii de pe urma PROGRAMULUI MASTERCLASS

Iata cele mai importante avantaje pe care le ai, daca vei fi admis in acest curs

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului

La acest curs pot participa absolventii cursului de consilier dezvoltare personala sau psihoterapeutii

[Cuprins]

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge de la prezent la traumă

Și pentru a avea clienți fericiți

Tu știi care este este metafora fiecărei traume  și cum o poți face să toarcă la fel ca un Porsche Cayenne? În etapa asta te învățăm cum să diferențiezi traumele cu T mare de cele cu t mic. 

Pentru a evita retraumatizarea, clientul este pregatit prin crearea unui loc securizant, ancorarea si întărirea stării de bine. 

Oamenii nu cumpără TEHNICI, ci Soluții. Când suferi o traumă te învârți într-o buclă a timpului în care gândurile negative se combină cu simptomele traumei, iar tu nu te poți bucura de prezent. E ca o fantomă care te bântuie.  Desensibilizarea la traumă  seamănă cu vindecarea unei alergii. Clientul trece de la credințele toxice despre sine: sunt în pericol, nu am valoare, la credințe sanogene, pozitive. 

O să înveți elementele-cheie ale unei vindecări de succes. Dacă vrei să schimbi finalul filmului, Love Story, nu schimbi cinematograful. Acum înveți să schimbi cu adevărat, finalul.  

La testele clasice, clientul poate minți, conștient sau inconștient. testele proiective NU MINT. Sunt o metodă fascinantă de a descoperi ADEVĂRUL  despre persoana din fața ta. Tu vei avea prilejul să înveți două teste de excepție: testul arborelui si al Mâinilor.

CĂLĂTORIA EROULUI este cea mai importantă tehnică cu cardurile metaforice. Este un proces inițiatic de la durere la bucurie, de la blocaj la soluție. 

Hai sa recapitulam ce anume primesti

Contact

Daca ai intrebari, dar nu despre pret ( ți-l voi comunica în timpul interviului, dacă te califici)  sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.