Sugestii ca sa-ti reduci ingrijorarea

Joan a raspuns unui anunt pentru un post de contabil intr-un cabinet de hipnoza. Hipnotistul i-a oferit slujba si i-a zis: ¬ Responsabilitatea ta este sa iti faci griji pentru mine¬. Joan si-a exprimat nedumerirea. Psihologul a explicat: ¬ Eu imi fac griji pentru pacientii mei, nu vreau sa imi fac griji si pentru bani. ¬ Joan a inteles, dupa care a intrebat despre salariu. ¬Optzeci de mii de dolari pe an¬ , a raspuns hipnotistul. ¬ Dar este un salariu extraordinar pentru un contabil. Cum isi permite un cabinet atat de mic sa plateasca atat de mult?¬, a intrebat Joan.  La care consilierul a raspuns: ¬ Aceasta este prima dumneavoastra grija. Puteti incepe de azi¬.

Hipnoza te poate ajuta sa nu iti mai faci atatea griji. Iti poti elimina obiceiul de a te ingrijora, acordand atentie comportamentelor si gandurilor  care au dus la acele griji. Dupa ce identifici acele actiuni si idei, poti folosi sugestiile hipnotice pentru schimbarea lor. 

Esti ingrijorat cu privire la plata ratelor la banca? Ce anume iti provoaca aceasta grija?

Pentru Daniel, obiceiul de a-si face griji ia urmatorul curs:

  1.  Este aproape de data de 16 ale lunii; atunci trebuie sa imi platesc rata la ipoteca.
  2. Nu am destui bani in cont pentru a acoperi valoarea taxei
  3. Banca imi va lua casa
  4. Familia mea va ramane pe drumuri
  5. Sunt sarac si incapabil
  6. Sunt foarte tensionat. Este aproape data de 16 ale lunii.

Dar, Daniel uita un lucru. El omite ca ¬ aproape 16¬ nu este acelasi lucru cu ¬16¬. In fiecare luna trece prin aceeasi tortura mentala. In fiecare luna isi face griji ca nu o sa plateasca rata la timp cu toate ca in data de 14 ale fiecarei luni incaseaza chiria de la chiriasul sau. Asa ca in fiecare luna isi plateste rata bancara la timp. 

Daniel are un tip de comportament bazat pe rumegarea gandurilor. S-ar putea ca acest obicei sa fi inceput cu multi ani in urma , atunci cand banii erau putini, sau s-ar putea sa fi invatat asta de la parinti.

Cand cresti cu un parinte care isi face griji din orice, devii un ingrijorat cronic.

Daniel si-a infrant spaima datoriei la banca dupa doar o sedinta de hipnoza. El si-a scris propriul sau scenariu de hipnoza. A primit urmatoarele sugestii hipnotice:

  • Ma gandesc la plata ratei doar in ziua in care trebuie platita
  • In acea zi, merg la banca si fac un transfer
  • Am solutii de avarie pentru situatiile in care nu am destui bani in cont
  • Invat sa economisesc banii ca sa am destui pentru a-mi plati rata lunara

Practic, in creierul lui Daniel s-au format noi cai neuronale, sinapse ale optimismului si rezolvarii de probleme.

In live-ul gratuit din fiecare luni, de la 20.00,  vom vorbi despre Secretele hipnozei . Tot ce trebuie sa stii ca sa folosesti Hipnoza ca sa ramai sanatos si sa ai succes, dar vom aborda si modul in care poti folosi hipnoza ca sa iti reduci ingrijorarile.

Ca sa participi trebuie sa dai click AICI si apoi sa apesi pe butonul INREGISTREAZA-TE

Astept sa ne vedem luni ! Cameli✿